De best verdiende bijbaan voor MBO, HAVO, VWO en HBO studenten in heel Den Bosch en omgeving!

Zakelijk

UW RECLAME FOLDERS VERSPREIDEN IN DEN BOSCH EN OMGEVING

KBD heeft in Den Bosch een groot bereik en is dé verspreider voor zowel de landelijke retailer als de lokale ondernemer in Den Bosch. Wij bereiken uw klanten in Den Bosch overal op twee verspreidmomenten. Door onze verspreiding, ervaring, kennis en expertise zijn wij dé huis-aan-huisspecialist die uw klanten in Den Bosch bereikt en activeert.

DRUKKEN EN UW RECLAME FOLDERS VERSPREIDEN IN DEN BOSCH EN OMGEVING

Het is mogelijk dat u al een fantastische reclame ontwerp heeft klaarliggen? KBD kan dan nog steeds voor een zeer scherpe prijs uw folders laten drukken. Wij verzorgen dan het gehele proces en u heeft nergens meer omkijken naar. U kunt bij ons dan ook  uw reclame folders verspreiden in Den Bosch direct inplannen. Wij verzorgen de rest voor u!

ONTWERPEN, DRUKKEN EN UW RECLAME FOLDERS VERSPREIDEN IN DEN BOSCH EN OMGEVING

Wilt u een reclame folder verspreiden in Den Bosch, maar heeft u nog geen ontwerp voor uw reclame folder klaarliggen? Dan biedt KBD u nu de mogelijkheid om een ontwerp voor u te maken! Mocht u nog geen idee hebben voor uw flyer of reclame folder, dan hebben wij de juiste ontwerper voor u klaar staan om mee te ontwerpen!

OPTIMALISATIE VERSPREIDINGSPLAN
Door samen met u te werken aan uw verspreidplan, kunt u het bereik en effect van uw reclame folders verspreiden in Den Bosch maximaliseren. Op basis van demografische gegevens van Den Bosch creëren wij samen met u een ‘SMART’ verspreidplan. Zo bereikt en activeert u uw doelgroep maximaal met uw reclame folders verspreiden in Den Bosch.