De best verdiende bijbaan voor MBO, HAVO, VWO en HBO studenten in heel Den Bosch en omgeving!

Bezorgtijden

Als je de ochtendkrant gaat bezorgen bezorgt, betekent het dat jij de zelfstandige en verantwoordelijke krantenbezorger bent van de dagbladen die iedere ochtend van maandag tot en met zaterdag (vroeg) worden bezorgd.
Jij hebt iedere ochtend de zorg en verantwoordelijkheid dat de abonnees van een dagblad hun krant op tijd in de bus of op de mat krijgen. Ieder ochtend moet de krant vóór 07:00 uur bij de abonnees in de bus of de mat liggen, op zaterdag om 08:00 uur. Bij zwaar weer (storm, sneeuw) kan dat uiteraard wel eens later worden “Nood breekt wet”. Maar in principe hebben de bezorgers de eis mee dat ze voor 7 uur klaar moeten zijn.

Wanneer je nog geen 18 jaar oud bent mag je de ochtendkranten niet voor 6.00 uur ophalen uit het krantendepot. Maar wanneer je ouder bent dan 18 jaar mag je de kranten wel eerder ophalen, dit betekent ook dat je meerdere wijken zou mogen lopen, wat natuurlijk de verdiensten verhoogd, maar je moet er wel voor zorgen dat je eerder opstaat. De dagbladen kunnen vanaf 04.00 uur opgehaald worden uit het krantendepot. Het is vanzelfsprekend dat je een wijk krijgt die je binnen een uur bezorgd moet kunnen hebben als je nog geen 18 jaar bent. Ben je 18 jaar of ouder dan kan je in overleg met de regiodistributeur natuurlijk meerdere kranten wijken doen, of een grotere wijk gaan bezorgen.

Momenteel zijn wij opzoek naar krantenbezorgers uit de volgende wijken:

Muntel/Vliert
De Muntel – De Vliert – Orthenpoort

Den Bosch Noord
Ketsheuvel – Orthen – De Buitenpepers – De Herven – Bedrijventerrein De Herven – De Slagen – De Haren – De Reit –
De Donk – De Rompert (en De Morgen) – De Hambaken – De Sprookjesbuurt – De Muziekinstrumentenbuurt – De Edelstenenbuurt –
De Hambaken – Orthen – Orthen West – Bedrijventerrein Noord

Maaspoort
Kwartierenlaan – Maasdal – De Italiaanse buurt – Maasdal – Abdijenbuurt – Lokeren – Maasstroom – De Staatsliedenbuurt –
Het Zilverpark – Maasvallei – Maasoever – Bedrijventerrein Maaspoort – Bedrijventerrein Treurenburg – Oud-Empel

BEKIJK HIERONDER ONZE OPEN WIJKEN EN SOLLICITEER DIRECT NAAR EEN WIJK BIJ JOU IN DE BUURT!

OPEN WIJKEN

KRANTEN BEZORGEN IN DEN BOSCH
DAT IS IN DEN BOSCH LEKKER BIJVERDIENEN!

Onze krantenbezorgers studeren op de volgende scholen.