De best verdiende bijbaan voor MBO, HAVO, VWO en HBO studenten in heel Den Bosch en omgeving!

Functie

Functieomschrijving krantenbezorger in Den Bosch

Als je krantenbezorger in Den Bosch wilt worden dan kun je erop reken dat je 60 à 120 minuten (afhankelijk van wijkgrootte) per dag aan het werk bent, 6 dagen per week, behalve op de zondag. Deze ideale bijbaan in Den Bosch is over het algemeen in de ochtend, omdat op het moment alleen de ochtendwijken aanbieden. Wellicht in de toekomst dat er middagwijken bij komen. er meer ochtend- dan middagwijken zijn. De wijk en uiteraard de kranten waar jij verantwoordelijk voor bent moet voor 7 uur in de ochtend bij de abonnees op de mat of brievenbus liggen (op zaterdag voor 8.00 uur). Een bijbaan in Den Bosch die niet voor iedereen is weggelegd, je moet een ochtend mens zijn met een verantwoordelijkheidsgevoel,  een vroege vogels dus! Ben jij deze speciale persoon en houd jij ervan om jouw dag  vroeg op te beginnen en lekker in de buitenlucht te zijn als de meeste mensen nog op een oor liggen? Dan is een bijbaan als zelfstandige krantenbezorger echt iets voor jou!

Welke dagbladen ga je bezorgen?
Als krantenbezorger in Den Bosch bezorg je meerdere dagbladen. De Persgroep Distributie is verantwoordelijk voor de bezorging van de eigen titels; de Volkskrant, AD, Trouw en het Parool en de bezorging van het Reformatorisch Dagblad, Nederlands Dagblad, Kidsweek, 7 Days, NRC Handelsblad, NRC Next, het Financieel Dagblad, de Telegraaf en een aantal regionale kranten.

Waar ga je bezorgen in Den Bosch?
Voordat je als bijbaan krantenbezorger in Den Bosch kunt beginnen moet er uiteraard een wijk beschikbaar zijn die bij je past. Wij hebben periodes dat er regelmatig een wijk vrij komt, maar soms duurt het wat langer. Klik hier voor onze Open Wijken! Het is voor ons belangrijk dat voor de krantenbezorger de wijk in de buurt is en snel bereikbaar. Slim en efficiënt geld verdienen staat bij ons hoog in de vaandel. Wij doen er alles aan om onze krantenbezorgers in Den Bosch het maximale uit hun tijd en wijk te halen, en geld verdienen zo lucratief mogelijk te maken.

Ben jij na het lezen gemotiveerd geraakt en wil je ook een collega van ons team zijn? Klik dan hier voor je sollicitatie Aanmelden

Momenteel zijn wij opzoek naar krantenbezorgers uit de volgende wijken:

Muntel/Vliert
De Muntel – De Vliert – Orthenpoort

Den Bosch Noord
Ketsheuvel – Orthen – De Buitenpepers – De Herven – Bedrijventerrein De Herven – De Slagen – De Haren – De Reit –
De Donk – De Rompert (en De Morgen) – De Hambaken – De Sprookjesbuurt – De Muziekinstrumentenbuurt – De Edelstenenbuurt –
De Hambaken – Orthen – Orthen West – Bedrijventerrein Noord

Maaspoort
Kwartierenlaan – Maasdal – De Italiaanse buurt – Maasdal – Abdijenbuurt – Lokeren – Maasstroom – De Staatsliedenbuurt –
Het Zilverpark – Maasvallei – Maasoever – Bedrijventerrein Maaspoort – Bedrijventerrein Treurenburg – Oud-Empel

BEKIJK HIERONDER ONZE OPEN WIJKEN EN SOLLICITEER DIRECT NAAR EEN WIJK BIJ JOU IN DE BUURT!

OPEN WIJKEN

KRANTEN BEZORGEN IN DEN BOSCH
DAT IS IN DEN  BOSCH LEKKER BIJVERDIENEN!

Onze krantenbezorgers studeren op de volgende scholen.